HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Megdőlt a Wii-játékok eladási rekordja!

2009.11.03. 18:59 Grath

http://nekopunch-rena.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/2009/10/31/ph43_015.jpgIgaz, az immár rekorder Sukeban Shachou Rena játék kiadója, az aprócska Jorudan nem örülhet, őrült játékuk ugyanis negatív rekordot állított fel: a játékból premierjének hetében felfelé kerekítve is csak 100 példány talált gazdára. Kicsit csalódtunk is a japánokban, azt hittük, hogy ahol ánuszöklözős játéktermi masinákra is van igény, ott egy blogból előszabadult diktátormacska is népszerű lehet...

Na de miről is van szó. A Sukeban Shachou Rena egy minijáték-gyűjtemény, méghozzá a technológiailag primitívebb fajtából. Ez direkt van így, hisz a játékot ihlető, Rena nevet (szó szerinti fordításban Főnök Macska) viselő fehér macsek egy blogból származik, ahol "ő maga" ír a természetesen nem létező Cat Queen Inc. cég ügyes-bajos dolgairól. A játékban egy ennél a cégnél dolgozó cicát irányítunk, aki a leghülyébb feladatokban (értsd: pár másodperces minijátékokkal) bizonyíthatja tehetségét, és így kerülhet be végül Rena haveri körébe.

Sajnos a játék ordenáré bukása azt is jelenti, hogy az alig pár napja kezdett, Twitteres petícióval kiteljesedő, a kiadót egy angol verzió elkészítésére rávenni igyekvő népi kezdeményezés minden bizonnyal kudarccal jár.

(via Destructoid)

Szólj hozzá!

Címkék: macska wii rekord

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr751496640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása