HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Már játékmegszállottakat is gyógyít egy angol klinika

2009.11.03. 19:16 Grath

http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4878977/wow2030-main_Full.jpgMár megint nem aludtál semmit, mert a World of Warcraft klánodnak éjjelre egy 12 instance-ból álló műsor volt kitűzve? Bevizeltél egy túlzottan hosszúra nyúló Battlefield 2 war során, mert ha felálltál volna, nem maradt volna tüzére a csapatodnak? Nem tudsz élő emberekkel barátkozni, mert minden idődet elveszi új barátnőd, a Love Plus? Nincs semmi baj, a barátságos bácsik a fehér köpenyben majd segítenek!

Egy eddig alkohol-, drog- és szerencsejáték-addiktokat gyógyító angol klinika a mai naptól kezdődően számítógépes - és konzolos - játékmegszállottakon is segíteni próbál. A Somersetben (egész pontosan a több mint király nevű Weston-super-Mare településen) található klinika a szenvedélybetegek gyógyításában alapkőnek tartott 12 lépéses programra épül, értelemszerűen kisebb módosításokkal - mert például MMO-megszállottak esetében nem a teljes internet-megvonás a válasz.

Sajnos a módosított programot nem sikerült megtalálnunk, de a csoportfoglalkozások és videoelemzések mellett például porszívózással is próbálják fokozni az emberek szenvedélyeinek csökkenését. Alaposan belegondolva sem sikerült megérteni, hogy ez miért segíthet bárkin is; engem speciel próbáltak már játék közben (sőt, pont a legjobb résznél!) porszívózásra rábírni, és nagyon nem a szenvedélybetegségem csökkenése volt az eredmény. (Ha valakit érdekel: kortól függően a szobafogságtól a szexmentes hétvégéig terjedt a skála.)

(via Telegraph)

4 komment

Címkék: egyesült királyság addikció

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr411496691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurusz 2009.11.03. 19:36:20

Ööööö... aki bepisál egy bf menet közben, annak nem valószínű, hogy van csaja, így a megvonás... hát mondjuk úgy, elméleti. Vagy begipszelik a kézét? :)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2009.11.03. 22:03:07

Kit erdekel a szexmentes hetvege, amikor vegre a healerem is lvl80???
(csak vicc, meg csak 70) :)
(egyebkent meg hetkoznap ugy kimeritenek a csajok hogy jo is ha hetvegen beke van)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2009.11.03. 22:04:17

es hogy stilusos legyek: azert kommentelek most ide mert epp atrepulom fel Northrendet

moRtiZ 2009.11.04. 10:37:04

Zúzós, szombat reggel eldurrant a videokártyám, és kedd estére sikerült újat szereznem. Hogy helyzetet súlyosbítja nátha miatt sehova nem tudtam kiszabadulni.

Durva volt, csak tébláboltam jobbra balra, minden szarságnak nekikezdtem, és 20-30 perc mulva abbahagytam, rengeteget aludtam csak hogy gyorsabban teljen az idő.

Gépfüggés üt.

De leszokni szerintem nem nehéz :) WOW-ról is sikerült, hiába az Inconvenience volt a legaddiktabb klán, és hiába töltöttem benne másfél évet, egy döntés volt, és már nem is játszottam többet.
süti beállítások módosítása