HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Rekordméretű tekkenrúgás

2009.10.28. 18:42 Stöki

Az írja a Kotaku, hogy új videojátékos rekordot regisztrált a Guinness Rekordok Könyve. Hétvégén a londoni MCM Expón bizonyos Eliot Smith-Walters – művésznevén Shadow Force – beállította a zsinórban megnyert Tekken 6-meccsek rekordját. Shadow Force 68 mérkőzést nyert szép sorban a verekedős játékban úgy, hogy csak 9 kört veszített (egy mérkőzés ugyebár két nyert körig tart), 25 kör pedig perfect volt, vagyis ennyi körben az ellenfél meg sem tudta karcolni Shadow Force-ot. Eliot a karakterek közül Larsszal játszotta a legtöbb meccset (lásd képünkön), és néha Miguelre, Lee-re vagy Dragunovra váltott. Shadow Force győzelme egyébként meglepetés: mindenki a világ egyik legjobb Tekken-játékosának számító Phil „Dinosaur” Mackenziet várta befutónak, de őt Eliot drámai küzdelemben kiütötte. A nagy tekkenrúgás következő évben kerül be a videojátékokról szóló Guinness Rekordok Könyvébe.

Merthogy ilyen is van: 2008-ban adták ki először a Guinness World Records Gamer’s Editiont, itt bele is lehet nézni. Van benne pár érdekes meg néhány idióta rekord. Az előbbiek közé tartozik például, hogy a valaha játékversenyen megnyert legnagyobb pénzdíj százötvenezer dollár volt, természetesen Fatal1ty nyerte 2005-ben egy Painkiller-bajnokságon. A furcsaságok közül pedig említsük meg „A legfiatalabb játékos, aki experten 5 csillagra nyomta a Dragonforce-tól a Through the Fire and Flames-t” rekordját – az illető az amerikai Ben Eberle, aki 2007. november 24-én hajtotta végre a bravúrt, 9 éves és 167 napos volt akkor. Az említett Dragonforce-szám is szerepel a könyvben, mint minden Guitar Hero-játék legnehezebb trackje (részünkről nincs vita). Íme Benny gyerek rekordot érő gitározása:

Persze mindenki jó valamilyen játékban, valszeg mindenki tudna olyan rekordot mondani, amivel bekerülhetne a Guinness Rekordok Könyvébe. Hogy személyes példát mondjak, én vahgyok Az Ember, Akit Senki Nem Nyomott Le Worms 2-ben A Kandó Koleszban. És ti? Kommentekben jöhetnek nagy gamerteljesítmények, amikre büszkék vagytok.

7 komment

Címkék: rekord tekken

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr351482134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bruTe 2009.11.03. 17:45:57

Aknakereső expert fokozat - 114 másodperc? Na milyen vagyok? :)
És én vagyok az, akinél a warcraft 3-ban elért skill és az azzal eltöltött órák számának hányadosa a legalacsonyabb a világon (tehát annak ellenére, hogy mennyit toltam, rendkívül szar vagyok benne)
:) guiness rekord

blacklord 2009.11.04. 17:27:11

Aknakereső expert 87s. Bocs. :-) A világrekord azt hiszem, valahol 40s környékén van.
Az első Star Wars űrszimulátorban, az X-Wingben volt egy olyan pálya, hogy egy csillagromboló-dokkban kellett valamit ügyködni - és az összeset elpusztítottam. Tartott vagy 4 órát, de megérte... (akkor legalábbis biztosan)

Bang-Bangdorio 2009.11.06. 13:30:29

Gondolom valami kapcsoló lehet a "gitárban", de nagyon komoly, hogy milyen ütemet kopogtat néha a kis srác:D
Imádom a zenekart.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.11.09. 17:24:29

a Dragonforce sehol sem lenne a játék nélkül...

teljesítmény? hmm talán én vittme végig legtöbbször a Gothic játékokat. darabját 8szor. a Risen-t még csak 2szer. friss a cucc, na! :D

normanix 2009.11.10. 20:07:53

Első játszásra első lotr conquest-ben 15 ember ellen akik hardcore nyomták.

Dester 2010.07.20. 12:47:10

Az említett Dragonforce zenét játszottam dobon, és habár hardon játszom a legtöbb zenét, ez mediumon is rendesen megizzasztott. Már csak a hossza miatt is roppant nehéz végig koncentrálni.

2010.07.20. 16:22:55

Soha nem játszottam egy percet sem a WoW-val. Megosztott első helyezett :p
süti beállítások módosítása