HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

zobor 2017.03.23. 12:13:47

Köszi szépen a lehetőséget, nagyon jó volt a film, szerintem a téma iránt érdeklődőknek kötelezően megnézendő. A magam részéről még órákig tudtam volna nézni-hallgatni az érdekesebbnél érdekesebb sztorikat, szerintem simán lehet annyi kimaradt anyag a dobozban, amiből akár egy következő részt is össze tudnának vágni a készítők, akiknek ezúton is óriási gratula a belefektetett munkáért!

Bejegyzés: És a páros belépőket nyerték...

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2017.03.22. 10:06:10

@FifthHorseman: Egyrészt sokszor kiléptünk már a komfortzónánkból (meg fogunk is még, éppen ilyen adásokat szervezek), másrészt szoktunk mi nem egyetérteni is, harmadrészt aki havervendég, azzal a gaming/videojátékos melók révén ismerkedtem meg. Szóval nem érzem azt, hogy ez gond lenne.

Bejegyzés: Checkpoint 3x04: Konzolpremierek a NES-től a Switchig

FifthHorseman 2017.03.22. 10:00:58

@Stöki: Rendben, igazad van. Bár tényleg ez a véleményem az illetőről, de igazából a tetteink minősítenek minket, így kár volt az utolsó mondatért. (Szívem szerint editáltam volna, csak (ha jól látom) itt nem lehet.)

Egyébként csak egy javaslat a műsorral kapcsolatban: nem rossz egyébként, gyakran vicces, végighallgattam pár munkahelyen, de talán izgalmasabb lenne kicsit a műsor, ha nem mindig ez a klasszikus mondat jutna róla eszembe: www.youtube.com/watch?v=Cu1JMbSLPvc (magyarán olyan vendégeket is meghívnátok, aki nem a legnagyobb haver, aki mindennel egyetért.) Csak egy ötlet persze.

Bejegyzés: Checkpoint 3x04: Konzolpremierek a NES-től a Switchig

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2017.03.22. 08:52:58

@FifthHorseman: "Meg az az ember is, aki ezt megtette" - Az tök oké, ha nem értesz egyet valakinek a véleményével, de a személyeskedést hagyd, kérlek.

Bejegyzés: Checkpoint 3x04: Konzolpremierek a NES-től a Switchig

FifthHorseman 2017.03.22. 03:02:23

Egyébként tudjátok, mi volt "mindennek az alja"? Az a Dukem Nukem Forever, amire mazur rábaszott egy 80%-ot és lehozta GameStar címlapon. Na AZ "mindennek az alja" volt! Meg az az ember is, aki ezt megtette.

Bejegyzés: Checkpoint 3x04: Konzolpremierek a NES-től a Switchig

FifthHorseman 2017.03.22. 02:50:48

A mai napig nem értem, mi ez az ostoba, sznob hiszti a Killzone: Shadow Fall PS4 körül. Szerintem egy rendkívül látványos, teljesen korrekt (számomra kifejezetten élvezetes) játékmenetű sci-fi shooter volt, talán kicsit sablonos, de a végére egy WTF-t is tartalmazó sztorival. (SPOILER: a vége előtt nem sokkal megölni a főszereplő srácot a főgonosz és a hozzá csatlakozott lázadó csaj fejezi be a küldetést.) Igazából mindenki csak köpköd erre a játékra, de normális érveket nem képes felhozni, hogy miért volt szar. Ráadásul az egyetlen olyan FPS volt, amelynek még a multi részét is élveztem. Grath" "Mindennek az alja..." pff... Bocs Grath, de ezzel a kijelentéseddel totál hiteltelenné váltál a számomra. Még ha nem is tetszett ez a játék, mondjuk tegyük fel, utáltad a sztorit, a főhőst, vagy a játékmenetet, akkor is "mindennek az aljának" nevezni kb. azt eredményezi, hogy totál hiteltelenné váltál a szememben. (És nem, nem vagyok Sony-fan, mielőtt ez lenne a hú de nagy érv) Hozzáteszem, hogy szerintem a Knack is relatíve jó játék volt, kicsit nehéz egy ilyen "kiddie" címhez, de én élveztem. Itt van a Zelda, amire Sasa 10/10-et adott az IGN-en és tele van generic megoldásokkal, semmilyen, béna történetel, meg olyan idegesítő faszságokkal, minthogy állandóan törik a fegyvered. OK, hogy megyünk a hype után, mint a birka, de ezt pont nem egy IDDQD site egyik gyakori vendégétől várná el az ember. Jaja, tudom, világsajtó is 96-ot adott rá, tudom, le ne írd még egyszer. Attól még generic shit.

Bejegyzés: Checkpoint 3x04: Konzolpremierek a NES-től a Switchig

Laszlo Bako 2017.03.21. 20:03:08

Üdv Stöki!
Nagyon jó a CP, minden adást meghallgatok, nagy rajongótok vagyok, annak ellenére, hogy Dungeon Keeper 2 volt az utolsó game, amit végig játszottam, még anno. (Tényleg az nem férne bele a CP minibe?)
Az összes adás színvonalas, bízom benne, hogy még sokáig toljátok!!!

Köszönettel: Bakó László.

Bejegyzés: Checkpoint Mini #36 (és Kétheti Retro): Az Oddworld-játékok

Terrance 2017.03.21. 19:16:28

A teljes képhez hozzátartozik hogy a MS is hozott ki néhány exkluzív AAA címet az elmúlt másfél évben:
Forza Horizon 3, Halo 5, Gears of War 4, Dead Rising 4, ReCore vagy a Halo Wars 2
Persze ha csak az új IP-ket néztétek mea culpa.

A sztorizós adást teljes mellszélességgel támogatom, és Stöki szóviccei is nagyon hiányoztak az adásból!

Bejegyzés: Checkpoint 3x04: Konzolpremierek a NES-től a Switchig

0motig0 2017.03.21. 17:57:08

Na minden nagy gyerek aki azt mondja hogy "bezzeg a dark soulst végig vittem táncpadon miközben banánt egyensúlyoztam a fejemen". Na gyerünk ezzel akarok látni végig játszást így arc kamerával! Aztán mehet a speed run is belőle!

Bejegyzés: Wolfenstein 3D idétlen hangokkal irányítva

thinkEdem 2017.03.21. 16:33:40

Bar poen, de azert gyanus, hogy eleinte ugyanazt a hangot hasznalja a jobbra/balra fordulashoz, majd ugy 35 masodperc utan mar egy masik hang a jobbra fordulas...

Bejegyzés: Wolfenstein 3D idétlen hangokkal irányítva

sporovits 2017.03.21. 15:00:44

Nagyon beteg! :)
Megnézném, hogy ezzel a irányítási móddal hogyan keres titkos ajtókat. :)

Bejegyzés: Wolfenstein 3D idétlen hangokkal irányítva

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2017.03.21. 13:59:28

@manson karcsi: Úgy örülök, hogy valaki észrevette. :)

Bejegyzés: És a páros belépőket nyerték...

Treff Bubi 2017.03.21. 12:38:20

Könyörgöm, Max Payne-re ugyanezt!:D

Bejegyzés: Wolfenstein 3D idétlen hangokkal irányítva