HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint 6x12: Warren Spector

2020.07.07. 22:03 Stöki

Régen volt fejlesztői portré és régen volt női vendég, most mindkét szempontból kicsit helyére billen az univerzum egyensúlya: jött Klári a Gamer 365-ből, és mesélt nekünk Warren Spectorról. Klárival ugye már volt több emlékezetes adás, és ez is vidámra sikeredett, ugyanakkor mindannyiunk számára az derült ki, hogy sok olyan játékot is a jó Warrenhez kötünk, amikhez nem volt köze vagy nem úgy volt köze (például a Thief, bocs, Klári).

podcast140.png

De mint kiderült, ezzel a gémersajtó nagy része így van, miközben Spector több interjúban is bizonygatja, hogy ő csak háttérember volt. Háttérembernek viszont elég impozáns a játéklista, amiknek a stáblitájában legalább egy special thanks erejéig benne van, miközben nem háttéremberként büszke lehet mindenekelőtt a Deus Exre - arról nem is beszélve, hogy tanácsaival sok-sok fejlesztőre nagy hatással volt, például a Bioshock és a Dishonored alkotóira. Embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt, >>illetve itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt. És már van Discord-szerverünk is, ha ott bandáznál a többi Checkpoint-rajongóval, hosszabb cikkekért pedig irány a Retro.Land felé.

Shownotes, avagy az adásban hivatkozott mindenféle:

Legközelebb egy héten belül jövünk egy toplistás Checkpoint Minivel. Arra kérünk benneteket, hogy ha éppen arra jártok, értékeljetek bennünket az iTuneson, akár csillaggal, akár szövegesen (azért jó ez nekünk, mert ennek függvényében sorol feljebb minket az Apple, illetve ajánl másoknak). Egyéb visszajelzések, észrevételek is jöhetnek bátran, és azért is hálásak vagyunk, ha share-elitek a mostani adást (vagy valamelyik korábbit).

Korábbi Checkpoint adások a hatodik évadban:

 

Még korábbi adások:

Ebből a posztból elérhető a teljes első évad, ebből a posztból a teljes második évad, ebből a posztból a teljes harmadik évad, ebből a posztból a teljes negyedik évad, ebből a posztból pedig a teljes ötödik évad.

A vendéges (nem mini) Checkpoint adásokat itt találod, a vendég nélküli Checkpoint Miniket itt találod.

 

Vendégszerepléseink:

A poszt végén pedig következzen Patreon-támogatóink avatár- és névsora:

halloffame_20200612.png

További támogatóink:

Kiss András, kopeszku, Hollósi Dániel, Huszti András, Peter, Kurucz Ádám, Nagy Gyula, Révész Péter, Lidérc, polish, Bojki, Szőke Attila, Zila, jurgen_habermas, RZP, ricsi, abeddon, Koppn, TheLastNinja, GLiSKARD, Ninju, Sándor Tamás, Jezernyiczky Tamás, ezven, Bajka Zalán, Szabó Zoltán, kisakos, Varga Balázs, Smiley, Coeris, SzLacc, Tutu, Zelenák Zoltán, Glad, Steveboy, HuSkizo, Tresó Ottó, bigwhite, aboy, Sinus, bordiii, Fanyuvo, Élményborz, Edvárd, Hájas Ákos, Lottsie, Oli, Udvardy Tamás, oplenti, Palkó D. István, gyulaur, Neriana, Larten, Ergoproxy83, Milo, Csviri, HaverDodi, ArcadeMacho, Gabesz Fótról, Gergő, Havasi László, Ateela Wrink, Vidra, kszicsillag, Bakonyi Gergő István, Markó Gábor, bbandor, Seci, NPanyo, AnnieC, zsovez, Alien Mindbender, Csíkos János, Tofi, Tamás, Bencsik Gábor, periklesz és Tök Inger.

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél, írj nekünk! Esetleg keress rá, nincs-e megválaszolatlan leveled tőlünk. Illetve bocs, régebbi felvételek miatt pár adást csúszhat a hangsos-képes főhajtás.)

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr9115981222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Generic Jingle 2020.07.07. 22:50:09

A Thief III. miatt érdekel, hogy miért nem úgy volt köze a Thiefhez. Már hallgatom is...

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2020.07.08. 01:01:44

az ég áldja a kezét a művész úrnak.

szogyenyi · http://jatekblog.blog.hu 2020.07.14. 17:42:05

Volt ám a Deus Ex-nek multija, de az csak egy évvel később a GOTY verzió megjelenésével együtt került a programba. Illetve azt hiszem egy patch-csel együtt is fel lehetett tenni, ha az alap verziód volt meg.

Dukefazon 2020.07.20. 13:24:31

Tök jó, pont újra játszottam a Deus Ex: Human Revolution-t, miközben ezt az epizódot hallgattam :)

taffer 2020.07.28. 15:51:08

Szokás szerint kissé késve pótoltam ezt a részt is, de nagyon egyet kell értenem Klárival, kijár már egy Thief megemlékezés. :)

A nickem alapján le sem tagadhatnám, hogy elfogult vagyok a témában. :) Azóta sem kattantam rá semmire annyira, hogy magyarítást és végigjátszást is csináljak hozzá. :D Van pár vicces sztori azokból az időkből...

Egyúttal itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a munkátokat. Egy ideje aggódva nézem, mit művelnek az Indexszel, nagyon elszomorító és dühítő, ami történt. Örömmel láttam, hogy az IDDQD ennek ellenére is él tovább, kívánok kitartást és sok sikert a jövőhöz!

moli 2020.07.30. 16:31:30

talán ebben az adásban, talán a következőben elhangzott, hogy a Képtelen Krónikának van már saját blogja. Hol? Én csak podcast-szolgáltatók által, az .rss-ből autogenerált .html folyamokat találtam, de kézzel írt blogot nem. Valaki tud erről valamit?

moli 2020.08.04. 00:19:44

@Rihárdó: koszi, de ez egyreszt egy automata oldal, masreszt mar sok epizod ota letezik, ezek miatt ketlem, hogy erre gondoltak.

moli 2020.08.05. 18:12:40

@Szolo: ez lesz az, köszönöm

Bodri Takonyweaver 2022.04.06. 00:10:24

A half life 2-ben Ravenholm-ban nem veszik el a fegyvereidet, csak mindenki kötelességének érzi, hogy megszerezze az achivement-et, hogy nem használ lőfegyvert Ravenholm-ban
süti beállítások módosítása