HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Checkpoint Mini #10: Zombies Ate My Neighbors

2015.12.25. 14:32 Stöki

cpmini_10.pngZooom-bik eee-szik aaa szomszéédot, fa-la-la-la-la, la-la-la-la. Avagy boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek a Checkpoint Mini karácsonyi adásával. Illetve nem karácsonyi, csak történetesen éppen karácsonyra esik, de ez nem tart minket vissza attól, hogy egy kis ünnepi hangulatot próbáljunk csempészni abba a 12 percbe, amit egy obskúrus Lucasarts-játékról beszéltünk.

Podcastünk miniverziójában ugyanis ezúttal a Zombies Ate My Neighbors című konzolos klasszikust vettük elő, ami nekem annak idején kimaradt (és valószínűleg sok más magyarnak is), de most Grath javaslatára kipróbáltam, és nem bántam meg, sőt. Bár ez a rohangálós-lövöldözős-fegyvereket-okosan-használós gyöngyszem már 22 éves, nagyon jó szórakozás ma is. Élményeinket bővebben az adásban meghallgathatjátok, embed lent, letöltőlink a nyilacska alatt >>vagy itt<<, RSS feed itt, iTunes-oldal itt, Soundcloud-oldal itt.

Shownotes, azaz pár fontosabb ésvagy a műsorban hivatkozott dolog:

Minden visszajelzést örömmel fogadunk továbbra is, mondjátok el, mit gondoltok a Checkpoint Miniről, és várunk javaslatokat arra is, milyen régi játékokat vegyünk elő jövőre. Jövő héten szilveszteri különkiadás, már ha végzek vele addigra, aztán jön az újabb Checkpoint Mini, már 2016-ban.

Korábbi adások:

Checkpoint Mini #01 (pilot) - Lands of Lore
Checkpoint Mini #02 - Shadow of the Colossus
Checkpoint Mini #03 - Heart of Darkness
Checkpoint Mini #04 - Under a Killing Moon
Checkpoint Mini #05 - Crimson Skies: High Road to Revenge
Checkpoint Mini #06 - Blood
Checkpoint Mini #07 - KKND (Krush Kill 'n' Destroy)
Checkpoint Mini #08 - Blackthorne
Checkpoint Mini #09 - Loom

 

Checkpoint (nem mini) adások

5 komment

Címkék: retro közösség podcast karácsony snes lucasarts checkpoint mini

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr908155424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guardian Hero 2015.12.28. 12:52:46

Köszi, hogy az ünnepek alatt is van podcast! :) Várom az évzáró epizódot is!

Letokteren 2015.12.28. 13:24:25

Azon kisebbség közé tartozom, akiknek anno volt SNES-ük, s speciel ehhez a játékhoz is volt szerencsém. Jó kis múltidéző volt ez az adás. Kissé röstellem, hogy soha nem vittem végig.

Az N64 szerintem csak itthon nem dobogtatja meg a szíveket. Külföldországban mind a mai napig oda meg vissza vannak például a 3D-s Zeldákért meg a Mario-ért.

A SNES könyvtár meg egyszerűen kimeríthetetlen. Évente belekotorok egy-két új darabért, amikhez anno nem volt szerencsém (meg angoltudásom), és nagyon jól elvagyok. Valahogy ezen játékok többsége eléggé időtállóra sikeredett, nem is csoda, ha sokukat újra meg újra kiadják DS-re meg mobilokra. Soha nincs olyan érzésem, hogy most éppen retro játékkal játszom, mert még ma is megállják a helyüket (főleg platformer meg JRPG terén).

RobertThorn_ 2015.12.30. 07:17:53

Elnézést az offtopik kommentért, biztos nem is jó időben hozakodok elő ezzel (mert hogy még nincs jövő hét hétfő), de nekem kissé aggasztó látni ezt a látványos lapítást, ami a múlt hét végi Steam-es 'malőrt' illeti. Sehol semmi hivatalos közlemény, jóformán még a fórumok is szinte gondosan ki vannak pucolva, nehogy valami véletlenül is megzavarja már a winter sale-t :P
Holott amikor egyszer rákattintasz az accod részleteire és ott kurvára nem a magadét látod, és napok múltán se mondanak még annyit se, hogy bocsesz, akkor az szerintem több, mint cinkes..

A_G_A 2015.12.30. 17:02:28

@RobertThorn_: De megmondták, senkinek nem okozott kárt rajtuk kívül. Chace hiba volt. Láttad más accountját, esetleg a bent lévő pénzösszegét, de kövekező kattintásra random másra ugrott. Persze gáz a dolog, viszont pont egy biztonsági frossítés miatt történt az egész. Banki adatokhoz nem fértek hozzá, más nevében nem lehetett vásárolni. Nekik pár milla bevételkiesés történt ezidő alatt. Ennyi a történet.

Ndrish 2016.01.02. 11:09:22

Javaslat CP Minihez:
Ha nem számít túlságosan újnak, akkor foglalkozhatnátok a Homeworld Cataclysm-al.
Sajnos nagyon kevesen ismerik, pedig szerintem az egyik legjobb hangulatot hozta amit egy RTS hozhatott.

Egyébként köszi az adásokat. :)
süti beállítások módosítása