HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Hétvégi játékcsaj: Yennefer a Witcher III-ból (18+)

2015.10.03. 18:56 Stöki

Csak idő kérdése volt, hogy miután a Witcher II megjelenése környékén Triss Merigoldot szerepeltettük a rovatban, az idén megjelent Witcher III egyik központi női karaktere, Yennefer is felbukkan a játékcsajok között. Persze lehetne másokat is választani a játékból (lehet, hogy még fogunk is), de Yennefer megkerülhetetlen.

Yennefer (teljes nevén Vengergbergi Yennefer) varázslónő és a játék főhőse, Geralt szerelme - vagy legalábbis egyik szerelme, Geraltnál ezt nehéz eldönteni (főleg hogy a románcok kifutása nagyban függ a játékos választásaitól). A Witcher-lore szerint Yennefer van vagy százéves (a játék világában a varázslónők jól tartják magukat, de itt azért az is segíthetett, hogy a hölgy negyedvér elf), folyton feketét és fehéret hord, ami jól passzol hollófekete hajához és lila szeméhez, parfüme pedig orgona- és egresillatú, ami azért még itt a közép-európai régióban is elég furcsa kombó.

yennefermedal.jpg

(Ez a bekezdés spoilereket tartalmaz!) Mivel Yennefer elég sokszor összegabalyodik Geralttal, több Witcher-novellában és -regényben is szerepel, előkerül a The Hexer című lengyel filmben és tévésorozatban (még a játékok előtt készültek), a Witcher-játékokban viszont csak a harmadik résszel kapott nagyobb rivaldafényt. Az első Witcherben éppen csak szóba került, a másodikban egy-két flashbackben látjuk (Geralt ugyebár amnéziás abban a részben, nem nagyon emlékszik rá), a harmadikban viszont talán a legfontosabb női szereplő, mármint Ciri mellett. Egyrészt ő Cirinek amolyan pótmama, másrészt a játék egy pontján Geralttal együtt nyomoz Ciri után, a játék vége felé pedig megtöri az Umát sújtó átkot, aztán ott van Kaer Morheben is, amikor beüt a gebasz.

És persze meg is lehet ismerni, a szó bibliai értelmében. Már a játék elején is van rá utalás, hogy Yennefer és Geralt nem rendeltetésszerűen szoktak használni egy kitömött egyszarvút, de aztán a megfelelő küldetések és válaszok után meg is lehet csodálni a korhatáros jelenetet:

De igazából sokkal jobb, amikor erre Conan O'Brien csodálkozik rá:

Végül a szokásos galéria, van benne screenshot, rajongói rajz, gwent-kártya, Yennefer-cosplay (mert mondanom sem kell, a Witcher III-mal elég népszerű karakter lett a cosplayesek között), egy fotó Grażyna Wolszczakról, aki a sorozatban játszotta (utolsó előtti kép), az utolsó képen látható szőke hölgy pedig Denis Gough ír színésznő, aki az angol változatban Yennefer szinkronja volt. Az egyes képek kattintásra megnőnek.

2 komment

Címkék: erotika witcher cosplay pénteki játékcsaj yennefer

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr577886792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conan The Librarian 2015.10.04. 19:39:13

A Conan videón visítva röhögtem. "CockBlockula shows up!" :D
süti beállítások módosítása