HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Egy bekötött szemű ember és egy gép is végigjátszotta a Super Mario Worldöt

2015.07.01. 16:58 Stöki

Ahogy közeleg a Super Mario Maker, egyre több Mario-témájú hír van, és egyre nehezebb elválasztani, hogy mi a bújtatott reklám, és mi a valódi kontent, de minket ez igazából nem is érdekel, egyszerűen posztolunk mindent, amit jónak vagy érdekesnek gondolunk. Most például két videót az elmúlt napokból, elég döbbenetes mindkettő a maga kategóriájában.

Az első elkövetője a PangaeaPanga fedőnevű Youtube-júzer, akiről már volt szó a blogon: ő az, aki a brutálisan nehéz Item Abuse pályákat elkészítette, és aki 78 ezerszer esett neki az Item Abuse 3-nak, mire végigtolta. Most hasonló őrültséget csinált: 23 perc 14 másodperc alatt végigjátszotta a Super Mario Worldöt, VÉGIG BEKÖTÖTT SZEMMEL. Ímhol:

A másik videóban is egy végigjátszás látható, főhőse viszont nem ember, hanem a MarI/O nevű tanuló-önfejlesztő algoritmus. A szoftvert egy Seth Bling nevű programozó készítette, és a videóban elmagyarázza a működését. Tök érdekes látni, hogy a kezdetben síkhülye algoritmus hogyan próbálgatja a lehetőségeket, és amikor valamit elront, hogyan próbál más módon továbbjutni. (Bal felső sarokban az, amit a szoftver "lát" a pályából, jobb felső sarokban a lehetőségek, tehát a kontroller gombjai.)

4 komment

Címkék: retro állatság mario fanatizmus super mario world

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr57588634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smahlt 2015.07.02. 15:01:28

Az ilyen embereknek, mint az első, milyen életük van? De komolyan kérdezem, ebből el tudják magukat tartani? Nem unják meg? Meg nem sajnálják az ilyenekre elpazarolt éveket???

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.07.02. 23:41:49

@Smahlt:

Szerintem ebből bőven el tudják magukat tartani, az "elpazarolt évek" felvetéseden meg egy jót röhögne.

Gerilgfx 2015.08.01. 00:16:53

azért tényleg van egy határ, ami fölött ezeket a bármiféle apró produktivitást nélkülöző hobbikat el kellene felejteni.
süti beállítások módosítása