HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Hétvégi játékcsaj: Laura Bailey

2014.09.06. 23:32 Stöki

Eredetileg Jaina Proudmoore-t terveztem hétvégi játékcsajnak, de amikor utánanéztem, hogy ki a szinkronhangja, inkább őt választottam (persze azért Jaina is meglesz majd egyszer máskor). Szóval következzen Laura Bailey, akiről – szégyen, de – még nem hallottam, pedig rengeteg játékban találkozhatunk a hangjával.

Bailey amerikai, 1981-es évjárat, 1,57 magas, és bár voltak film- és sorozatszerepei is, elsősorban mégis szinkronszínész (illetve az utóbbi időben már szinkronrendező is). Megszámolni is nehéz, hogy fiatal kora ellenére hány rajzfilm és videojáték szereplőinek kölcsönözte a hangját. A játékok közül említésre méltó szerepe például Rayne a Bloodrayne-ből, Chun Li a Street Fighter újabb iterációiból, általában főszerepeket szólaltat meg a Persona-játékokban, ő volt a Catherine címszereplője, neki köszönhetően volt olyan bosszantó Serah Farron a Final Fantasy XIII-ban, de szinkronizált már például a Mass Effect- a Bioshock- és a Resident Evil széria egyes játékaiban is, és persze ott van Jaina a Warcraft-játékokból. Nézzétek csak, milyen tehetséges:

Mondanom sem kell, elég sok rajongója van a hölgynek, amihez azért az is hozzájárulhat, hogy Laura cuki, amolyan „lány a szomszédból”-szépség. De kár házassági ajánlatokkal bombázni, már elkelt: férje szintén szinkronszínész, Travis Willingham (aki amúgy szintén szerepel videojátékokban, például mostanában ő Knuckles a Sonic-sorozatban). Azért kaptok róla egy galériát vigaszul (mármint Lauráról, nem Travisről), a képek kattintásra megnőnek.

7 komment

Címkék: szinkron pénteki játékcsaj laura bailey

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr356676433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanz 2014.09.07. 13:05:22

Mivel még nem volt: sun...m
:-)

Kültag 2014.09.07. 20:41:23

Áhhháhhháhááá... Épp tegnap néztem utána, amikor azt kerestem, hogy ki Serana, a vámpír lány szinkron hangja a Skyrimben. Tényleg jó hangja van, egy kicsit komoly, egy kicsit lányos, egy kicsit szexis. Jóó.

2014.09.12. 12:15:31

Tök aranyos. De nálam az über női szinkronhang játékban az EVA a C&C 1-ből. Imádom azt a gépies effektet a hangján!
Apropó, DREAMFALL-os csajszik is lesznek majd? :)

CzB · http://faszkivan.blog.hu/ 2014.09.18. 12:48:30

Áh, Laura! Mindig az ő szexi orgánumát választottam a Saints Row háromban és négyben. :) És hozzáteszem, hogy annál orgazmikusabban nyögni,mint ahogy ő csinálta Bloodrayneként, nem lehet! :D
süti beállítások módosítása