HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Meglepő hírek az új Prince of Persiáról

2014.04.18. 14:45 miguel_

Új Prince of Persia jöhet, de elég sok múlik majd a személyes elvárásokon az értékelésben. A hírek szerint a Ubisoft ugyanis egy másik játék motorjára épít majd. Nem, nem a Watch Dogs. Nem, nem az Assassin's Creed. Hanem a Rayman Legends lesz az.

princeofpersia.jpg

Elsőre rázósnak tűnik az ötlet, de főleg azért, mert a Rayman oldalnézetes platformjáték volt, ráadásul kétdimenziós. Persze ez nem olyan nagy baj, ha figyelembe vesszük, hogy a PoP eredetileg egy oldalnézetes platformjáték volt, ráadásul kétdimenziós.

A Ubisoft még nem kommentálta a francia Le Portal du Jeu Video értesüléseit, így nem tudni, lesz-e benne Elika, mármint ha egyáltalán lesz játék. Vagy film, brrr.

12 komment

Címkék: pletyka prince of persia ubisoft elika

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr166051002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby Newmark 2014.04.18. 17:13:30

Nem is rossz az budget/okostelefon kategóriában.

Van egyébként PC-s játék, ami jobban ismert Magyarországon, mint a "Prinsz"? Kötelező kelléke volt az iskolai számítógépeknek, még azok is játszottak vele, akik se előtte, se utána nem érdeklődtek számítógépes játékok iránt. Érzésre a Wolf3D meg a Doom lehetne kihívója, de szerintem azok már sokkal kockább kategória.
Vagy...?

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2014.04.18. 17:36:55

Ismerve a mai játékos közösséget (igen az idióta idegesítő kisiskolásokról beszélek) egyből jönnének a negatív kommentek, hogy "de hát ez milyen gagyi mert ilyen oldalnézetes izé. Meg, hogy a "prinsz" nem is ilyen volt, (ami ugy tévedés lenne mert az eredeti pont, hogy oldalnézetes volt. Éppen ezért tartanám jó ötletnek lehetne egyfajta tisztelgés az eredeti játék előtt. Sőt akkor már Jordan Mechnert is belevonhatnák a dologba! :D Viszont egy kicsit nekem sántít ez a hír. Mármint egy nagy stúdió/kiadó miért vállalna be egy ilyen "rizikós" döntést? Na mindegy majd meglátjuk. Én amúgy sem vagyok egy nagy prince rajongó talán ha az első egy néhány játékkal játszottam, viszont talán éppen ezért tetszik a film. Igen tudom, hogy mint játékadaptáció nem lett jó de mint film igen is nézhető darab! :D Na asszem egyelőre ennyi elég is. Kiírtam magamból talán amit akartam! :D

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.04.18. 17:47:24

lehet filmadaptáció lesz, és dlc-ben benne lesz frank, nyúljelmezben skin! vagy nem filmadaptáció lesz, de az lesz az alcíme, hogy purple rain.

K0vasz 2014.04.18. 20:46:26

Ööö, nem azért, de ti játszottatok a két legutóbbi Raymannel (Origins, Legends)? Egyszerűen kurvajó az egész úgy, ahogy van (játékmenet, ötletek, irányítás, MINDEN), és a grafika is 5 csillagos - igaz, hogy csak síkban lehet mozogni, de attól még a grafika bizony 3D-s.
Nem véletlenül kapott mindkét játék olyan jó értékeléseket.
Úgyhogy ha az új prince is hozza ezt a szintet, akkor tuti jó játék lesz. Addig meg próbáljátok ki nyugodtan ezt a két Raymant ;)

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2014.04.18. 21:01:38

@K0vasz: meg az új stridert és a rochardot is.

A_G_A 2014.04.18. 21:04:06

@Bobby Newmark:
Hát ez jó kérdés.
Tavaly lapartyn, amikor épp telepítgetés folyt az összes gépre, a kivetítőn a rendező böngészgetett a gépén, és ráakadt a Princre. Az elsőre. Hirtelen az összes ottlévő gémer odaragadt, és egymást üvöltve ugrotta rá mint egy kisgyerek, hogy „Én is! Én is!” Különösen vicces volt ahogy a többméteres pixelhalmazt körülrajongtuk. :)

Amúgy meg nemrég jelent meg minden idők egyik legjobb játékának, a Flashbacknak a remake-e. Félig 3D-sített, Unreal engine-t használó cucc, túlzásokba hajló gépigénnyel. Szinte végig side-scroll platform, egyszer a motoros résznél kb. 45°-os szögű dolog lett belőle. A régit mostanság is előveszem telefonon, de ez...
Borzalmas lett. A kezdő tálalás ad hozzá 10%-ot, de később, amikor az átvezetők képregények, teljesen kihasználatlan a technológia, és agyatlan mászkálássá válik az egész, levon 45%-ot. Nagy csalódás lett.

Reméljük ez nem lesz ilyen.

@krissz28:
Azért nem sült el mind rosszul. Lásd Duke-Nukem, Wolfeinstein, GTA, stb. Jó, nekem a Lemmings3D is tetszett.

Savior 2014.04.18. 22:31:19

Mi a fene bajotok van a filmmel? Szerintem messze a legjobban sikerült játékon alapuló film. Oké, nem fog a filmtörténelem klasszikusai közé bekerülni, de elég szórakoztató volt. Ráadásul Gemma Arterton. Mi kell még?

szogyenyi · http://jatekblog.blog.hu 2014.04.20. 00:56:39

Ha már itt tartunk: Mi a fene történt a Prince of Persia Classic-kal? Azt ma már az ég világon sehol sem kapni? Megvenném Xbox-ra, de a LIVE-on sem kapható... Pedig elég jónak néz ki.

szogyenyi · http://jatekblog.blog.hu 2014.04.20. 20:41:59

@manson karcsi: Azt tudom, de a mobil sajnos nem az én játékplatformom. :(

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.24. 09:05:46

Ipadra is van classic.
Illetve tavaly jelent meg c64-re is :)
süti beállítások módosítása