HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Vasárnap Playit, új konzolokkal

2013.11.28. 21:13 Stöki

Na, mindig az a baj, hogy nem szólunk időben, de az Index megírta már nyáron, meg most a héten is, és most én is idebököm, hogy vasárnap megint lesz Playit (leánykori nevén Budapest Game Show). A program a honlapon látható, lesz mindenféle verseny, játékbemutató, kvíz, és érdekesnek, illetve riasztónak tűnő előadások. (Előbbire példa mondjuk a "Hogyan legyél játékfejlesztő Magyarországon?", utóbbira a "Gaming is sexi", illetve Szirmai Gergely úgy általában - bocs, engem a világból ki lehet üldözni a csávóval, bár tudom, hogy a fiatalok szeretik.) Ami fontosabb, a két új konzol (súgok: Xbox One és Playstation 4) is itt lesz először kipróbálható szélesebb körben Magyarországon (ha nem számítjuk, hogy az Xbone már tiszteletét tette a pénteki Game Nightson).

brace.jpg

Az előző, tavaszi Playit szervezése nem sikerült valami fényesen, többeknek órákig tartott a bejutás, hogy aztán az 576 standnál is további órákat álljanak sorba (vagy eleve kifosztott standot találjanak). Idén ezt próbálják elkerülni, az mindenképpen biztató, hogy a helyszín a Millenáris helyett a SYMA csarnok, a beengedés is más lesz, és van már délutáni jegy is. Persze az 576 akciós játékai előtt valószínűleg idén is tömeg fog tolongani, de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, a BGS/Playit nálunk a szegény gémer Fekete Péntekje (kapcsolódó irodalom: a South Park legutóbbi két része).

(Ja, és akinek esetleg ez számít, én is kint leszek, valószínűleg egy operatőrrel fogok rohangálni vagy a PC Guru / Gamestar / 576 standja körül spanolok.)

9 komment

Címkék: közösség rendezvény playit

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr235666229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moli 2013.11.28. 21:51:16

google image searchot kellett csinalnom, hogy ki az a "Szirmai Gergely", de nem vagyok elorebb, ki ez, miert szeretik a fiatalok?

SplitGuy 2013.11.28. 22:13:39

@moli: Ő vezeti a Hollywood Hírügynökség nevű csatornát YouTube-on, ahol is friss filmekről mond kritikát igen alaposan. Ja.

Egyébként - csak hogy a cikkhez is szóljak - roppant indokolt volt a nagyobb helyszínre váltás, mert a millenárisban idén szörnyű volt a hangosítás, a meleg, a sor, meg úgy minden... Közép-Európa legnagyobb gamer kiállításaként hirdeti magát a show, de inkább tűnt disznóvásárnak mintsem szórakozásnak. >:C

Komojtalan 2013.11.29. 09:44:20

Ezért jobb az NCore: Nem kell sorban állni :-) és még olcsóbb is. Amúgy aki vásárolni megy tud számolni? Kifizeti a belépőt, aztán kap valamennyi kedvezményt, de lehet jeggyel együtt már nem is nyer rajta, ha meg az időt is hozzávesszük ... Persze nem az 576 árait kell nézni a kedvezménynél, hanem netes árakat. Aki sokat vásárol annak megérheti, de az meg nem szorulna rá. Jártam én már úgy, hogy BNV, akció, veszek egy CD -t 15k -ért. Nem röhögni, nem most volt :-). Aztán a legolcsóbb 20k volt, elmentem a Readyben megvettem 17k -ért. Ilyen helyen legutoljára a Computer Karácsonyon voltam, az sem most volt.

Adsr 2013.11.29. 10:46:03

Sakman is kivisz pár retro gépet, csakúgy, mint tavaly. Még jobb, hogy lesz egy pár flipper is a Pinball Gallery jóvoltából!!

Serathis 2013.11.29. 11:36:27

Szirmai mit csinál egy gameshown?

Fausto(tm) 2013.11.29. 13:13:42

@Komojtalan: döntsd el, megéri-e: playit.hu/hihetetlen-akciok/
A belép azt hiszem 1500 volt elővételbe.

@Felsmukk: Visz egy játékos csatornát is, GameDay Iroda néven.

Fodrosnagykocka 2013.11.30. 11:10:22

Megint órákat kell majd várni, semmivel se lesz jobb mint a tavaszi, csak nagyobb a terület. Voltam a tavaszin az egyik stand hostjaként, úgy rémlik hogy de 10-kor keződött, mi reggel 7kor pakoltunk be, de már 3 órával nyitás előtt kilométeres sor volt, bent meg egész nap hering feeling. Az új konzolok vizslatására jó max. ez az összejövetel. Tavasszal is vicces volt, hogy pl. az a Forza Horizon ment az egyik legnagyobb standon, amit akkorra már el is felejtettem...

Dudi 2013.12.01. 20:51:57

Nézegettem ezeket az árakat (kizárólag PC-st, nincs konzolom, "csak" egy Wii, azt is nyertem), kifejezetten drágák még így is. Legalább is a Steam és az Origin akciókhoz képest. Egy Bioshock Infinite nekem már megért kevesebb, mint 1800 Ft-ot :)
Ok, nincs dobozom. De legalább nincs mit összekarcolnom se :)
süti beállítások módosítása