HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Star Wars! PlayIT!! Csoki!!!

2012.04.02. 18:44 Stöki

Csak röviden pár magyar videojátékos eseményről, ami a közeljövőben lesz. Az első az annyira közeli jövőben, hogy pár óra múlva kezdődik is: a Gameshopban és a Club 4 Playersben launch partyt rendeznek a holnap megjelenő Kinect Star Warsnak (elnézést, hogy csak most szólunk, mi is ma tudtuk meg). A játék egy ideig ugye a harcore gémerek nagy reménysége volt, aztán végül csak sikerült egy Star Wars-os Kinect Adventurest csinálni belőle. Mondjuk a pusztítás a rancorral meg a podracing elég viccesnek tűnik, de a táncoló rohamosztagosok (sőt, táncoló Palpatine!) látványa azért megdolgoztatja a szemöldökfelvonó izmokat. Trailer alant.

Aztán, április 7-én, azaz szombaton lesz a PlayIT – tudjátok, ez a Budapest Game Show továbbélése. Az esemény annyiban izgalmas, hogy a szokásos játékbemutatók-versenyek-Duncan-viccelődik-a-színpadon program vegyül a Távol-Keletért rajongó geekek és a hazai cosplay-kultúra ünnepével, a Holdfényconnal (ahol tudvalevőleg mindenki a manga szerencséjének a kovácsa). Minden bizonnyal szép dolgok sülnek majd ki ebből, vagy legalább is a gamer alfanördök jól megférnek majd a tányérszemű alfanördökkel. Ja, és a játékfelhozatal sem rossz, lesz Diablo III és Mists of Pandaria bemutató, egy kis sarokban pedig Starcraft II napot rendeznek. (Erről jut eszembe: mikor jön már a Heart of the Swarm?)

Végül, jövő héten Csoki, azaz a legendás rákospalotai Csokonai Művelődési Házban április 14-15-én újra lesz Retro Video- és Kvarcjáték Kiállítás, természetesen sok-sok kipróbálható régiséggel. Aki kicsit is fogékony régi idők procija iránt, annak ez kötelező (gépikódban írt) program. Mivel Sakman a főszervező, régi gurus motorosokra is lehet számítani. De esélyes, hogy mi is kilkátogatunk (akárcsak a PlayIT-re).

6 komment

Címkék: star wars csoki kinect playit

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr424357870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arilian 2012.04.02. 21:40:29

Még a táncoló Palpatine is jobb a Mass Effect végénél :)

Arilian 2012.04.02. 21:41:12

...Ja és Han soló vs Landró tánc duel is van, youtubon már fentvan sajnos maradandó károsodást okozott a látványa.

Attilio_ 2012.04.02. 23:25:10

George Lucas must die!!!

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.04.03. 09:33:44

Stöki, mit toltál...? Ennyi fájdalmas szóvicc egy rövid cikkben... It burns usss.
:-)

kapanyányimonyó 2012.04.03. 13:54:01

Tavaly voltunk a Retro kiállításon, nagyon nagy nosztalgia hangulat érdemes elnézni csak ajánlani tudom. Egyetlen dolgot sajnáltam, h a kvarcjátékokat nemannyira lehetett próbálgatni csak a videójáték szekciót.

DJNapoleon 2012.04.03. 19:05:03

tavaly voltam a PlayIt-en
Mass Effect 3, Diablo 3 (amiből szinte alig lehetett érteni valamit a cosplayes bemutató miatt
kipróbáltam a Gears of War 3-at és a Haló-t
sajna nem nyertem semmi értékeset
csináltam jó pár képet amit másnap sikeresen letöröltem a sd kártyáról
idén anyagi okokból nem tudok elmenni :(
süti beállítások módosítása