HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Isten veletek, Lara Croft-modellek!

2010.12.07. 17:29 Stöki

A Game Informer közölt pár részletet a Crystal Dynamics új Tomb Raider játékáról. Ez az elmúlt évek hullámzó színvonalú TR-folytatásait ismerve önmagában nem volna annyira érdekes, hogy posztot érjen nálunk, és még az sem feltétlenül, hogy a fejlesztők teljesen meg akarják újítani a sorozatot. Például a sztori nem az lesz, hogy Lara Croftot megint elküldik pár egzotikus helyre, hogy találjon meg 10-15 pályányi antik holmit, hanem a szexi régésznő múltjával fog foglalkozni. Vagyis választ kapunk arra, hogy egy jóravaló lányból hogyan lett műkincsvadász és hogy jön ehhez a Larától nem idegen fegyverfetisizmus. Lara 21 éves lesz a játékban, a program valamikor jövőre jelenik meg pc-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Ami viszont kiakasztotta a szerkesztőségünkben beüzemelt, tévedhetetlen ACME Hírérték-O-Méter™ mutatóját, az a játékhoz kitalált új marketingstratégia, aminek részeként nem lesz többet hivatalos Lara Croft-modell. Egy 15 éves hagyomány szakad meg ezzel, és bár a pénteki játékcsajok között már írtunk a Lara-modellekről, gyászunk jeléül egy galériával búcsúztatjuk őket (a képek kattintásra megnőnek):

A modellek időrendben (a galériában is így következnek): Ellen Roche, Natalie Cook, Rhona Mitra, Vanessa Demouy, Nell McAndrew, Lara Weller, Lucy Clarkson, Jill De Jong, Karima Abedibe, Alison Caroll (róla kicsit több kép van). Persze csak hivatalos Lara-modellek nem lesznek, a cosplayesekben azért majd továbbra is lehet bízni.

(via NeoGAF és Kotaku, képek: Croft Generation)

12 komment

Címkék: gyász modellek lara croft tomb raider játék bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr522500020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antaru:P · http://vrshangrila.blogspot.hu/ 2010.12.07. 18:29:40

Jolie volt a legjobb. Akkoriban persze még nem csontváz volt.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.12.07. 19:13:26

Ha jol emlekszem akkor az egyik Lara Croft modell a salatat is kivillantotta.

Waldi! 2010.12.07. 22:26:14

Hat nincs ezeknek lelkuk? :D

Mondjuk Jolie volt a legszarabb. Nell McAndrew volt a kedvencem, Rhona Mitra se volt rossz.

Cifu78 2010.12.07. 23:25:10

Őszintén szólva nem tudom mennyire bölcs ez a lépés. Oké, újítani kell 15 év után. De ha van egy bejáratott marketing dolog, ami történetesen egy sajátos kis extrát adott az adott IP-nek, amivel kiemelkedett a szürke átlagból, akkor azt szétverni nekem kissé furcsának hat.

A hiperrealisztikus karakterkép pedig nekem azt vetíti előre, hogy a klasszikus Lara-képpel is végleg szakítani fognak. Hát... Lehet, hogy így is sikeresek lesznek, de a magam részéről anno a Tomb Raider játékokhoz mindig hozzátartozott az, hogy Lara egy szuper-szexi némber. Kiváncsi vagyok mennyire veszi be a rajongók gyomra a változást...

algi 2010.12.08. 00:11:02

Én mondjuk sose bírtam, hogy a modellek mindig ilyen műmájerek (műmájerinák) voltak. Nagyon illúzióromboló. (A filmtrailerek alapján ez Jolie-ra is igaz volt.) Ha ilyen gritty lesz a következő CGI-Lara, akkor lehet, hogy az alkotóknak is ez a véleményük.

victor vacendak 2010.12.08. 00:12:32

Jolie sosem volt hivatalos Croft-modell. Ő csak azt bizonyította, hogy mikor egy tökéletes képzeletbeli lényt egy hús-vér szörnyűség/színész próbál megeleveníteni, akkor jó nagy ganaj lesz a vége.

boginyuszi 2010.12.08. 08:49:07

Mondjuk a Square Enix(ők vásáolták fel az Eidost,és hozzájuk kerültek a licenszjogok is)részéről ezt kétszer is meggondolnám. Nem hinném, hogy ez jó ötlet lenne.

IndaMuncher 2010.12.10. 16:09:30

Valahogy a legutóbbi modell alison tűnik a legtermészetesebbnek.
süti beállítások módosítása