HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Videojátékok pornóverziói (18+)

2010.11.14. 11:39 Stöki

Bokros teendőink miatt a héten valahogy elmaradt a játékcsajrovat, ezt pótoljuk most egy olyan témával, amit csak hétvégén és 18-as karikával merünk kitenni: pornófilmek, amiknek valamilyen videojáték adott ihletet. (Nekünk meg a Destructoid hasonló témájú válogatása adta az ihletet.)

A pornóipar szívesen dolgoz fel sikerfilmeket (Péniszkezű Edward, Sperminátor, és még lehetne sorolni), de ahogy a videojátékok egyre nagyobb pénzügyi sikereket értek el, úgy kezdtek el a pornósok is egyre többször a játékokhoz nyúlni. Ami akár azt is jelezheti, hogy a játékok egyre ismertebbek és elfogadottabbak, már nem csak egy szűk réteg figyelmét hívják fel.

A játékvilág egyik legszexisebb, legtöbbször emlegetett karaktere Lara Croft – hát persze, hogy az ő kalandjaiból már készült pornófilm. Igen elmés címe Womb Raider (womb = méh angolul), főhőse Cara Loft, akinek a fél világot végig kell kefélnie néhány ősi ereklyéért. És nem ez az egyetlen TR-pornó: létezik a Jewel Raider is (alcím: Tomb Raper), ebben Laura Croffnak hívják a kalandra és szexre éhes hősnőt.

Az angolban a háború (war) és a kurva (whore) szavakat eléggé hasonlóan kell kiejteni, és ezt több pornófilm is kihasználja. Például a Call of Booty: Modern Whorefare. Mivel nem vagyok pornófogyasztó, fogalmam sincs, hogy a címre mennyire szolgál rá a film: csak annyi van, hogy khakiszínű trikóban dugnak párat vagy korrekt fps nézetből, hosszas taktikázás és csapatmunka után manőverezik be a... amit ilyenkor be szokás manőverezni.

És az iménti szójáték másik szép példája az a projekt, ami hol World of Whorecraft, hol Whores of Warcraft, hol Whorelore néven fut. Igen, ebben hegyes műanyagfülekkel elfesített csajok kufircolnak válogatás nélkül hordás és allie-s hímekkel (és ahogy a filmben kiírják, „rogues do it from behind”). Csak azt nem értem, hogy harcjeleneteket miért erőltetnek. A YouTube-on találtam egy szalonképes részletet, hát nem egy Gyűrűk Ura.

Ő pedig a Whorelore egyik főszereplője, Mia Rose művésznő.

Pornó-játékparódiához képes jó régi, 1993-as film a Princess of Persia, ami négy évvel korábban megjelent Prince of Persia nagy sikerét próbálta meglovagolni. A címszereplőnek ellopott mágikus gyöngyöket kell visszaszereznie a CIA-tól – na vajon, hogyan?

A verekedős játékok tele vannak jó virtuális csajokkal, ezek közül is a Dead or Alive kékruhás cicája, Kasumi az egyik legnépszerűbb. Ő sem kerülhette el a sorsát, Kazami: My Virtual Vixen címmel készült vele pornó. Ennél több infót nem találtam róla, valószínűleg csak japán nyelvterületen jött ki.

És ha már a keleti játékhősöknél tartunk: a Final Fantasy X-nek is lett pornóváltozata, és a címmel nem szaroztak sokat a készítők: Final Fuck.X néven adták ki a kamatyolásgyűjteményt, aminek persze nincs sok köze a játékhoz. Az viszont vicces, hogy a kiadó neve MediaStation, és a borító is játékborítóra hajaz – nézzük csak meg az eredeti mellett!

Az alkalmi játékok, a Wii és a DS hódítását sem nézhette tétlenül a pornóipar: a Wii Fit és a Brain Age is kapott egy-egy pornóváltozatot. Előbbi címe Geki Fit és egyszereplős: egy nő mindenféle jógagyakorlatokat és nyújtásokat végez, persze igyekszik ezt nagyon erotikusan tenni. Az utóbbi pedig – nos, arról elképzelésem sincs, milyen lehet. De most komolyan, egy intelligenciafejlesztő játékból mi az istent lehet pornóban kihozni? És mi az a folt a Geki Fit borítóján a pucsító csaj ruháján? De inkább nem akarom tudni.

A Left 4 Dead jó kis zombiirtás volt, és az egyik főhős, Zoey sokak kedvence lett. „De mi lenne, ha a zombik nem megölni, hanem megdugni akarnák Zoey-t?” – merülhetett fel a kérdés a producerben, aki végül a Left 4 Head című borzalmat leforgatta. Állítólag a cucc filmnek is és pornónak is rettenetesen rossz, ennek ellenére több klip is készült belőle. Lent egy félelmetesnek szánt rész a túlélőpornóból.

A GTA-sorozat ihlette Vice City Pornnak még saját weboldala is van, ahol egy GTA-térképen lehet kiválasztani, hogy a bűnözőnek öltözött színészek melyik akrobatamutatványát akarja megnézni a kuncsaft (nem próbáltam ki, de gondolom, fizetős). A klipeket dvd-n is kiadták, a borító egyértelműen a GTA: Vice City-t idézi.

Zárjuk az összeállítást az egyik leghíresebb pornószínésszel, Ron Jeremyvel. Állítólag kétezer pornófilmben szerepelt, ezek közé egy játékból készült pornó is becsúszott. A címével agyzsibbadást okozó Super Hornio Brothers 1993-ban jött ki, majdnem egyidőben a Bob Hoskins-féle, rettenetesen rossz Super Mario-filmmel. Annál sikeresebb lehetett, mert volt folytatása is. Lent a két borító és az első film kezdése: Jeremy és haverja bekerülnek a számítógépbe (ahol aztán bizonyára produkálnak néhány elektromos kisülést).

33 komment

Címkék: pornó atyaúristen mario tomb raider ron jeremy final fantasy

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr822447709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyádbogár · http://www.apadhuzzonafaszara.com 2010.11.14. 13:17:33

a whorelore-s kis elf cafka nagyon tetszetős, de azért bizonyos pozitúrákban kibökné a szememet a fülecskéje :)

Bambula 2010.11.14. 14:30:23

Ron Jeremy ftw !
Ha belegondol az ember, egyre több az "ecchi" jelenet a játékokban, a legtöbb nő mellei ki-kivillanak, a panty shot sem ritka ... a japán hatás tetten érhető :)

Stickie 2010.11.14. 15:13:00

@hancu: Volt is erről valami írás még két jégkorszakkal ezelőtt a FS!-on. Állítólag kapott egy bant, mert a saját erősen not safe for warcraft honlapját reklámozta.

És egy guild apply tőle: www.billedeupload.dk/upload/files/2009-08/088b04c8.jpg

AlexWolf 2010.11.14. 15:17:27

Bazz! Túlélőpornó! Csak az nem világos, hogy a túlélésért kell dugni, vagy a dugást kell túlélni...csak mert nem mind1!

Dukefazon 2010.11.14. 15:27:19

Ez az elfes-orkos kúrogatós valami borzasztó... Én mondjuk bűntetném az ilyet. Nem az a neve, de a díszlet, és a név egyértelműen az eredetire utal. Mint ahogy Mike tornacipőt sem lehet hivatalosan árulni, úgy én ezt sem engedném. Csak akkor, ha az eredeti tulaj beleegyezik, amit meg kötve hiszek. A Final Fuck X nagyon gyenge próbálkozás.

"Túlélőpornó" :D Durva, hogy a zseblámpa is visszírúg, ahogy lő a csaj. Förtelmes cucc...

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.11.14. 16:19:57

Ez legalább akkora biznisz,mint a sikerfilmekből pornót készíteni.

moli 2010.11.14. 18:04:12

en se tudom elkepzelni, hogy mi lehet a dr.kawashima-ban, nekialltam utanakeresni, eddig csak egy boritot talaltam: blog-imgs-24-origin.fc2.com/h/a/t/hatimaki/chitore.jpg

moli 2010.11.14. 19:20:46

@moli: a film kodjara (MIDD-404) kell rakeresni es nagyon tavolrol lehet belole asszocialni az agytevekenyseg-fejlesztesre. mondhatjuk, hogy meg se probaltak.

dh1 2010.11.14. 20:11:15

Ez a cikk a blog melypontja ... annyi erdekes dolog lenne retro es game temaban ... ezt most minek?

Csalodas!

Celtic 2010.11.14. 20:22:41

@dh1: He? Cimeben benne van, hoyg mirol szol. Nem tetszik, nem olvasod. De hogy utana "lemelypontozod"...ez furcsa. Sztem erdekes cikk volt, teny, hogy nem ez lett a kedvencem, de sok masik is van a blogon, ami nem a kedvencem. Ettol meg nem letek melypontok.

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2010.11.14. 20:32:13

@dh1: Koncepciót váltottunk, átalakultunk mélypontbloggá.

Egyébként meg azért, mert 600 poszt között egy ilyen is elfér, és a kattintást nézve elég sokakat érdekel (gondolom, téged sem a cica hozott be ide).

ügyfélszolgálatos 2010.11.14. 20:40:44

@Stöki: Azért aki azt mondja, hogy nem néz pornót az kamuzik...

bgp 2010.11.14. 21:20:22

@ügyfélszolgálatos: van aki nem nézi, mert csinálja.

algi 2010.11.14. 21:26:28

@ügyfélszolgálatos: A "néz," meg a "látott már" az ég és föld. A mai világban nagyon nehéz úgy felnőni, hogy az ember ne lásson egyszer se, de az egész más, ha valaki rendszeresen keresi, időt szán rá stb. Én pl. nem teszem, pedig megvolna rá minden lehetőségem. (Mások meg úgy is teszik, hogy amúgy nem lenne rá se alkalmuk, se idejük.)

KenSentMe 2010.11.14. 21:51:46

Hahahahahahahahaha...

Szerintem ez egy jó poszt volt, régen röhögtem egy ilyen jót:) .. hahahahahahaha:) .. jaj.. hahahahahahahahaha..

"És mi az a folt a Geki Fit borítóján a pucsító csaj ruháján?"

Csak ezen egy percig röhögtem.. de a többi is fáraó.. istenem.. milyen lehet annak a lelke, aki ezekre élvez.. mintha egy csapat kanos tizenéves klubbot alapított volna, és könyvek meg filmek plakátjait photoshoppolták volna át gagyi szójátékokkal.. hahahahaha

De jók ezek a képek, tényleg felüdítenek.. ki lehet bontani egy sört, és tiszta szívből elkurjanthatja magát az ember, hogy "nem zavar kislány, hogy ki van a pcsád?".

BoneSayeR 2010.11.14. 23:10:07

@VRbagoly: Nem tudom milyen a lelke, de a meztelen nő az meztelen nő. :-D
Engem azon emberek lelki világa érdekelne akik a játékokhoz készült nude patchekre verik a...nyálukat.

szbszig 2010.11.15. 02:52:38

Ez a World of Whorecraft videó beszarás így kommentes kiegészítésekkel...

Szálka 2010.11.15. 10:21:30

Nevezzetek együgyűnek, de a Womb Raider és Tomb Raper címeken még mindig vigyorgok.

foxesh 2010.11.15. 14:54:40

Cock of Doody 4: Modirn Gayfuckstupid

Yarner · http://androlib.blog.hu 2010.11.15. 15:23:45

A Womb Raider syerintem is vicces.

Amúgy a japán kawashimás cím fordítása kicsit megizzasztott, de a nagyon kiváncsiak (és biztonságos helyen ülők, ugyanis erősen NSFW) számára itt egy link kicsit konkrétabb képanyaggal meg a teljes borítóval.

www.moodyz.com/shop/-/detail/=/cid=mid404/

(még kiváncsibbakkopipásztolják a kép felett a film címét, és tovább guglizhatját a 18 karikás japán internetet - nagy élmény lesz °*°˘˘

A címben a poén az, hogy az eredetiben valami olyasmi állt, h. "az AGYÁT (piros körben kiemelve) edző felnőtt DS tréningje kawashima professzorral", itt meg az lett, hogy "A FÜTYIJÉT edző felnőtt izgató csúnya (pikáns) szó tréningja Wakanana Hikaru professzorral"

Yarner · http://androlib.blog.hu 2010.11.15. 15:28:50

Öhm, oda kellene figyelnem a gépelésemre...
"szerintem", meg a "kiváncsiak kikopi...","Kawashima"stb...

zyrobs 2010.11.15. 17:26:13

Hornióból, ha jól emlékszem, jogi viták miatt készült kettő. A Bob Hoskins féle Super Mario meg hatalmas nagy kultfilmmé nőtte ki magát, mert egyébként elég jó film, ha a filmre koncentrálsz és nem arra figyelsz hogy pl. Yoshi miért velociraptor.

Japán nyomású pornóverziók szerintem szóra sem érdemesek, egyrészt mert az ottani pornóipar már többször lekörözte a képzelet határát, másrészt meg azért mert elég nagy kultusza van ott a cosplaynek, ezáltal gyakori a cosplay pornó is (darkstalkerstől gurren lagannig majd minden népszerűbb sorozat nőalakjának beöltözött már egy-egy "szinésznő").

Celtic 2010.11.15. 21:09:56

@BoneSayeR: Masik postba is linkeltem ezt:

"Asszem megtalaltam a nonplusultrat:
nudecreator.org/page/modules.php?name=Downloads&page=dl_front.php&ordner=21

Nude patch a doomhoz... "

Meg nem probaltam ki, de nagyon tetszik. A Doom lenne az utolso jatek, amihez normal esetben Nude patch lenne elerheto.

Celtic 2010.11.15. 21:12:45

@VRbagoly: Annak idejen a CoVban (vagy a PCU-ban) is voltak egy oldalon ilyen jatekok (interactive pornomozi vagy mifene) es mar ott is ertetlenkedett a cikkiro, hogy mi ebben a plane, amikor videokazettan sokkal jobb minosegben meg lehet nezni a filmeket, mint egy ilyen jatekban, MPEG-1 tomoritessel.

De bevallom, engem is izgatott, amikor PC-n az elso pornofilm-reszletet lattam (igaz, az is, amikor az elso filmreszletet, sot az is izgalmas volt, amikro az elso JPG kepet lattam, C64 utan igen furcsa volt :)

KenSentMe 2010.11.15. 21:40:28

@Celtic: Ebben egyébként lehet valami.. lehet, hogy ezek a cuccok valóban segítik a fiatalok pszichoszexuális fejlődését, kibontakozását, csak egy bizonyos látott mennyiség után fásul bele az ember..

Az explicit pornótartalmak létjogosultságát én nem kérdőjelezem meg, nincs velük semmi bajom. Csak ez a vad licencelési láz.. hogy forgassuk le a Bűn és bűnhődést is pornófilmmé.. egy pornófilm úgyis a szereplőktől és a konkrét témától, szereposztástól jó vagy rossz.. a műanyag vizipisztolyos átvezető akciók, a Zs- kategóriás színészi alakítások, a képtelen szkriptek és a giccsesség valószínűleg amúgy is a röhögés kiváltására kerültek a filmbe, a hétköznapi problémákban elfáradt modern ember számára külön örömöt jelenthet, ha két hardcore jelenet között egy kis humort és nevetést is kap.

algi 2010.11.15. 22:22:31

@VRbagoly: Én nem látom az explicit pornográfia létjogosultságát. Az van ugyanis, hogy az ember agya folyamatosan tanul - akkor is, amikor nem akarja. Vagyis onnantól kezdve, hogy valaki lát/néz pornófilmet, kontraproduktív dolgokat sajátít el. Rosszabb esetben, ha valakinek nincs elég fantáziája, azt is hiheti, hogy ők értenek hozzá, és jó, amit csinálnak.

KenSentMe 2010.11.16. 01:11:48

@algi: Ez a létjogosultsági vita messzire vezetne, és szerintem nem itt a kommentek között kellene lefolytatni. Azt azért figyelmedbe ajánlom, hogy a pornó manapság mainstream, része a nyugati kultúrának .. visszaköszön a videoklippek tinikurvának maszkírozott leányaitól kezdve a szőrtelenítési mánián át sokmindenben.. mélyebbre hatolva nehéz leválasztani, hogy mit adott a 60-as évek szexuális forradalma és mit a pornó a világnak.. azt hiszem, hogy a pornó a szexuális forradalom kulturális hajtásainak egyike, ami azért lett igazán mainstream, mert rengeteg pénz van benne..

persze, lehet amellett érvelni, hogy dekadens, bűnös dolog, és "hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának", de abban a világban, ahol minden sikeres jól kinéző csaj naptárlányként kezdi (vagy rúdtáncos, esetleg kardnyelő hölgyként) elég érdekes azzal jönni, hogy az a közönség, aki mindezt élteti és imádja (és ha kinyitod a tévét, kb. csak ilyen csajokat látsz, szóval ez a közönség biztos nem egy parányi réteg), szóval azok degeneráltak.. igazából azt mondanám, hogy ez egy bátor álláspont, mert nem kevés emberrel helyezkedsz szembe.

(Á, sokkal hosszabb lett, mint akartam, de a közepén eszembe jutott néhány jó ötlet, amit nem akartam kihagyni.)

moli 2010.11.16. 10:44:55

@zyrobs: """mert egyébként elég jó film"""
nagyjabol te vagy az elso ember, aki ezt leirja.
süti beállítások módosítása