HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Wiigyen el az ördög

2009.11.18. 10:43 miguel_

Igazából nehéz megfogalmazni, mi is pontosan a Mass: We Pray című játék stílusa - lehet vallásszimulátor, hites platform, esetleg templomi árkád... A Nintendo Wii-t koppintó ötlet lényege, hogy a mozgásérzékelős kontrollereket (és a különböző kiegészítőket, mint például a térdeplő) használva, a templomi tevékenységeket imitálva kell pontokat szereznünk olyan feladatokban, mint szenteltvíz-locsolás, füstölőlóbálás, haranghúzás, adománygyűjtés, keresztelés, a templomkórus vezénylése, esetleg házzasságkötési ceremóniák levezetése. Aki jól szerepel, az egy az oltárhoz közelebb eső padsorban foglalhatja el a jól megérdemelt helyét (mármint a halál előtti életében, a túlvilágon valószínűleg nagyobb glória, tollasabb szárny, esetleg hűvösebb olajos üst vár rá).

 

A helyzet az, hogy mostanra már annyi wii-fikázó poénvideó született, hogy nem tudom eldönteni, mennyire kamu a Mass: We Pray - a projektnek van profi weboldala, a videó elkészítése sem a szokásos hangvételű -, ettől függetlenül az egész olyan, mintha Eric Cartman a Hit+1 után a Mass: We Pray-jel próbálkozna.

 

 (via Destructoid)

10 komment

Címkék: videó vallás wii állatság ritmusjáték játék bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr541533849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gorgon gollob 2009.11.18. 11:08:39

nem kamu, nekem megvan, kaptam hozzá egy 8 éves tátottszájú kisfiúfejet mintázó kontrollert is, meg egy tubus síkosítót. egész jól el lehet lenni vele.

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.11.18. 11:56:50

A Simpon Családból a Flenders család tuti egész nap ezzel játszik:D

Lokki5 2009.11.18. 15:39:23

Hát szerintem is kamu, jól megcsinált videó az tény. A honlap is jó, de azért azon már látni, hogy Jquery-vel van turbózva, aminek a használatát még én is hamar kibogozom és szép effektekkel profinak tűnik az oldal. Véleményem szerint elég 1 db ember 2-3 napos munkája (ha ért hozzá) egy ilyen oldalhoz.

Smacika 2009.11.18. 16:36:57

Akár kamu, akár nem, azért vannak még a játékiparban kiaknázandó területek. Lehetne a wii-re mondjuk parasztszimulátor, amiben kaszálni-kapálni-gereblyézni kell, esetleg kiganyézni az istállókat, vetni a magvakat. :-)

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.11.18. 19:05:41

www.gametrailers.com/user-movie/avgn-bible-games/77316

:D

@Smacika:
én egy olyan játékra várok, akár más jtk részeként, amiben ha vadászol és leölsz ey állatot, akkor a fogait egyenként tudod majd kiszedni. addig semmit nem hívnék reálisnak...

blacklord 2009.12.03. 12:17:18

Klikkeljetek a weblapon bármelyik linkre, és már meg is kapjátok a választ. Nem hiszem el, hogy ez senkinek nem jutott eszébe... Hiába, zseni vagyok, na.
süti beállítások módosítása