HTML

IDDQD

Félkomoly játékblog azoknak, akik tudják, mi az IDDQD, és azoknak, akik nem. Kazuárokat is szívesen látunk.

Itt támogathatsz minket

PayPal:

Patreon:

 patreon_fejlec_kicis.png

Utolsó kommentek

Pénteki játékcsaj

2009.11.06. 12:08 miguel_

Most induló rovatunkban a játékvilág leghíresebb nőit sorakoztatjuk majd fel (aztán ha elfogytak a digitális csajok, áttérünk a cosplayes fényképekre). Az elmúlt harminc év egyre-másra termelte ki a jobbára hatalmas kockamellekkel megáldott hősöket (mondjuk naná, hogy kocka formájuk volt - eleinte mindennek az volt), hiszen mint tudjuk, a gyerek meg a kutya csak felesleges töltelék, rakj egy szemrevaló fehérnépet a terméked környékére, és viszik majd, mint a cukrot. Természetesen kivel mással kezdhetnénk, mint a világ leghíresebb játékhősnőjével, a kincsvadásszal, akinél csak Mario és Sonic nagyobb ikon: Lara Croft személyesen.

A hősnőt hús-vér modellek egész sora személyesítette meg, és itt az idő, hogy örökre eldöntsük, melyik volt a legjobb Lara Croft - szavazás és csö... lenge öltözetű, pisztolyos nők a hajtás után.

 

Nathalie Cook

Az első, bár nem hivatalos élő Lara egyike volt annak a négy hosztessznek, akit az 1996-os ECTS-en (European Computer Trade Show) beöltöztettek a híres feszülős top - kisgatya - pisztoly - bakancs összeállításba. Később a brit PC Zone magazin címlapján is feltűnt, közvetlenül a játék megjelenése után, így nem csoda, hogy megmaradt a világ emlékezetében.

  

Vanessa Demouy

A francia lány a Tomb Raider II megjelenésekor került a VSD Jeux nevű francia magazin 1997. novemberi címlapjára, és bár hivatalosan még ő sem eredeti Lara-baba, annak idején az Eidos France áldását adta a stílusjegyek használatára. Vanessa Franciaországban azóta is töretlen népszerűségnek örvend, annak idején sokan őt javasolták a Tomb Raider mozi főszerepére, sőt, ő maga is azt nyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát a kincsvadász vadóc szerepében - mint tudjuk, erre szinte semmi esélye sem volt.

 

Rhona Mitra

Íme, az első hivatalos Lara Croft-modell. A korábban a színészkedéssel is kacérkodó fiatal lány igazából akkor vált tökéletes jelöltté, amikor 34A méretű melléből 34DD-t csináltatott (pontosan nem értem ezeket a számokat, de valami olyasmit jelenthetnek, hogy eleinte nem volt melle, aztán meg lett), a műtétet amúgy saját apja vállalta (nyugi, a papa nem csak segítőkész, de plasztikai is sebész volt). Rhona a hivatalos Tomb Raider-csajként eltöltött pár év alatt a rengeteg fotózás mellett még egy videoklipet is forgatott, Getting Naked címmel. Talán sokan nem is gondolnak bele, mekkora feladat egy ilyen szerep: a modell kommunikációs leckéket vett, hogy a különböző interjúkon és kiállításokon hozni tudja a magabiztos csaj szerepét. Hihetetlen népszerűsége ellenére azonban az Eidos egyik napról a másikra kirúgta, azóta sem tudni, miért. Érdeklődőbbek meztelenül is láthatják, Rhona ugyanis később levetkőzött a Playboynak.

 

Nell McAndrew

Az elődei által kitaposott utat járta az angol munkásosztályba született lány is: egy éven keresztül az volt a munkája, hogy a játékban megismert ruhákba bújva népszerűsítse a Tomb Raidert különböző rendezvényeken, fotósorozatokon és nyomtatott magazinokban. Közepesen híres botrány vele kapcsolatban, hogy hivatalosan is kitiltották a TR-mozi angliai bemutatójáról, nehogy Angeline Jolie helyett rá figyeljenek a derék britek.

 

Lara Weller

A holland modell élete legfontosabb állomásaként írja le azt az időszakot, amikor a játékvilág legkívánatosabb hölgyét megszemélyesítve IRL is beutazhatta bolygónkat. Egy interjúban elmondta, hogy a már a játék megjelenésekor sokan mondták neki, mennyire hasonlít annak főszereplőjére, de a szerepre egészen addig várnia kellett, míg Londonba költözött. Hobbijai között említi az alvást, a jógát és az utazást, szeret jókat nevetni, a világon pedig sok mindent szeret, de Istent a legjobban.

 

Lucy Clarkson

A brit modell épp egy sikertelen dél-afrikai munkáról tartott hazafelé, mikor megtudta, hogy ő a következő Lara Croft. "Dél-Afrikában azt mondták, hogy fogynom kell a munkához, erre megkaptam Lara szerepét, ami nem csak szuper meló, de ráadásul nem kell izgulnom a mellem és a fenekem miatt." Lucy szerint a modellkedésben a többi modell a legrosszabb, mert "a nagyrészük igazi ribanc". Clarson kisasszonynál már csak egy szerencsésebb szereplő van a történetben: a hölgy barátja, aki történetesen hatalmas játék- és Tomb Raider rajongó, ami a történtek fényében nem is akkora csoda...

 

Jill De Jong

A hollandok igazi nagyhatalomnak számítanak, ha Lara Croft-csajokról van szó. Jillt, a 2002-es modellt természetesen a családja és a barátai már jóval azelőtt arról győködték, hogy mennyire hasonlít a Tomb Raider hősnőjére, mielőtt az Eidos kiválasztotta volna őt ezernyi másik jelentkező közül. Sok érdekeset róla sem tudni, tény, hogy ő is beutazta a világot csak azért, mert az elsődleges nemi jegyei történetesen erős hasonlóságot mutattak valakivel, aki kis túlzással csupa egyes és nulla.

 

Karima Adebibe

Akik különbséget tudnak tenni még a manapság igencsak hasonló kiézetű pillanat-sztárok között, azok megnyugodhatnak: igen, Karimát nem csak mint Lara Croftot ismerhetik, a modell ugyanis "játszott" egy rövid "szerepet" az Aliens vs Predator című filmben, sőt, korábban Coca-cola reklámokban is feltűnt. Az viszont már csak a puszta szerencsén múlott, hogy megkapja élete munkáját, ugyanis a felkérés előtt már azon gondolkodott, hogy felhagy a modellkedéssel. A játék gyártójának hatalmas mákja volt, hogy még a nagy döntés előtt sikerült elérni Karimát.

 

Alison Carroll

Az aktuális Lara, aki kivételesen nem modellként tengette a felkérés előtti életét: Alison tornász volt, vagy legalábbis valaki olyan, aki elképesztő pózokat mutatott be embereknek - nem is okoz neki különösebb fejfájást a játékban látott akrobatikus mozdulatok kivitelezés (nem a két sziklapárkány között repülve medvegyilkolásra kell gondolni, hanem kézállásokra meg színpadias karakte-mozdulatokra). A bemutatkozó fotósorozat bejárta a világot, bár nem csak az új TR-hölgy érdekelte az embereket, sokkal inkább a nagy felbontású, digitális fényképezőgépeknek köszönhető részletgazdagság.

 

És most szavazzanak, kedves rajongók: ki az igazi Lara?

 

8 komment

Címkék: csajok lara croft tomb raider pénteki játékcsaj

A bejegyzés trackback címe:

https://iddqd.blog.hu/api/trackback/id/tr701504546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dupladurr 2009.11.06. 14:30:04

Bár még nagyon kevés a szavazt, de Karima vezet, amit ha az lenne a kérdés hogy ki a legjobb csaj akkor meg is értenék, de Larára nem nagyon hasonlít. Nell McAndrew vagy Lara Weller viszont tisztára mintha a játékból léptek volna ki.

Ja és tetszik ez a rovat :)

Démonmac1 2009.11.08. 09:41:56

teljesen jó kép, ilyet még:)

Gokuhill 2009.11.10. 00:44:38

de mér mindig Lara Crofttal kell kezdeni? ja mert rajta kivűl nincs is már 'ikon', akit többen is alakítottak volna? nem lesz egy hosszúéletű rovat.

moli 2009.11.10. 14:34:11

"""34A méretű melléből 34DD-t csináltatott"""

uhhhh.... vajon a vekony bőre mikor szakad el a sulytol?
mert azutan mar nem lesz olyan guszta.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.11.12. 15:10:04

"nagy felbontású, digitális fényképezőgépeknek köszönhető részletgazdagság."
Na, ennél szebben se mondta még senki a cameltoe-t.

Lara Weller bemutatójából meg már csak a világbéke hiányzik. :)

oplenti 2011.01.17. 09:56:37

nálam Nell McAndrew Lara, mindörökké...:)

K0vasz 2014.12.27. 12:10:57

hehe, nekem ebből a sok Lara modellből mindössze annyi maradt meg, hogy volt egy (mint most kiderült, Alison Carroll), aki úgy beterpesztett, hogy kicsit villantott egy nem kellőképp lebarnított "csúnyát" :)
süti beállítások módosítása